Greeekkland

Nu sitter jag här i skolan och jag har höstlov om 3 1/2 timma ! wiiie! Grekland här kommer jag :D

Oh eyla, du får en massa vykort oh ja lovar, du överlever :) !



pussss bloggen, inget inlägg på en vecka , men sen kommer jag igång igen :)



Pussshej !

tröttttt..

Nu har jag precis kommit hem från skolan då. Har faktiskt gått väldigt fort, (chockad) Men nu ska jag snart till konfan också.. Det kommer inte gå fort iaf, två timmar på två systrars kapell. åhh. Jag är så trött man kan bli och snart börjar jag nog gråta också! Allt, allt allt är bara piss...
1. Jag kommer bara att kunna vara i stallet en dag.. Åker till Grekland på torsdag ju,
2. Många hatar mig...
3. Jag är rädd för att missa spökrundan, ja menar tänk om planet blir sent (?)
4. Jag kommer nog aldrig att få träffa Robert Pattinson :( !
5. Jag är så trött att ja kan somna, och trötthet har en väldigt deppande inverkan på mig så därav det börjar jag gårta för ingenting .. haha. Jag kan inte vara normal (?)

Men jag får väl försöka rycka upp mig, det fungerar bland folk iaf.. Men sen kan jag släppa allt  när jag kommer hem... Åh, vilken klagoblogg jag har ! haha! Jag måste bara få något kul i mitt liv. Jag har eyla nu iaf :) hihi. oh dance oh alla andra som tycker om mig lite iaf, haha.

Nu ska jag åka till konfan iaf. önska mig lycka till (?) hihi.

Puss


Hemmakväll

Idag blir det hemmakväll då, inget stall för mig tyvärr.. Halsen gör ont oh jag är hellre hemma oh tar det lugnt idag än att bli sjuk när ja kommer hem oh sen inte va frisk när ja är i grekland :)
ooh, nu åker ja snart, om typ tre dagar ! :D wiiie!
- värmen , här kommer jag! det kommer bli så skönt att slippa all blåst, allt regn oh kylan. Nu ersätts det med vindstilla, sol oh värme ^ myys.
men nu ska ja fixa lite på en blogg (hmm, vad kan det va för blogg) (?) oh sen kommer nog ett litet godnatt inlägg ikväll :)

Hhejdå :)

Skolan..

Nu sitter jag här på NO lektion och har tråkigt ._.
oliver oh philip sitter oh sjunger oh eyla är cool (y) xp haha!
guud, vad tråkigt man kan ha det ibland !

H a H a !




Krammmiiiss !

Godmorgon igen :)

Skola idag då ._.
Jag verkligen hatar att gå upp på mornarna nu ;o man är så trött, oh vill så gärna ligga kvar , men nej. Skolan väntar... Usch.
Jag märker att jag klagar väldigt mkt i min blogg, haha. inte bra, så jag får väl komma med lite 'hissar' oxå ;p
så jag hissar:
- Twilight böckerna! , dem e asbra !
- gladiator, som var så sööt på tävlingen igår :) även om dt inte gick så jättebra xp
- att julen snart är här ! Kan man längta mer än jag?
haha, detta var mina hissar för dagen :) haha. Jag får nog börja med det varje dag i och med att jag har så mycket annat att klaga på ;p haha!
Men iaf, skola idag, sen ska jag nog leda .. egentligen är jag i stort behov att plugga. (Som vanligt). Jag sköt upp nästan allt plugg i helgen så det är väl dags att ta tag i det :) haha. oh plus att min hals inte funkar som den ska
:( usch, jag är hes som en öhm.. anka ! :) haha,

Men nu ska jag cykla genom kylan till skolan oh träffa eyla ;*
PussHeii !

Kallt i Smedby

Nu har jag kommit hem ifrån stallet efter ett antal timmar på KHRS ;)
Det gick inte så bra för laget, fem stycken med en nolla.. Men spelar inte så stor roll, nästa år kommer KBF igen ;p haha.
Men iaf nu tittar jag på en film ; Hur man blir av med en kille på tio dagar. Den e bra (y) :) tipsar om den ^ oh så har jag druckit chokladmjölk i en julmugg :) oh rostmackor + kexchoklad :P muumms ! Snart är det jul :) okej, två månader kvar men iaf ;p hihi.

Nu ska ja plugga oh städa -.- kul? - nej.
men måste göras, har tema i skolan som ska vara klart på fredag oh plus att ja åker till grekland på torsdag :) sen ska ja lämna in en skriven deckare imorn oxå ._. åh.

nu ska ja titta färdigt på min film :)

hööStkram ;*

Hejjs :)

Nu har jag sprungit runt i stallet hela dan, oh gissa om ja e trött ?! ;p
vi somnade typ inte förrän halv tre , tre eller ngt inatt oh dt e tack vare en massa spöken som äter clementiner oh dansar (?) :) hahahaha!
Var årselev hela morronen oxå, men sen kom ja hem och tog ett långt bad med ljus, hudcremer oh en massa mer :) mummms.
efter det åkte jag och mamma till Kid, för att köpa nya kuddar till mitt rum (a) , till Maxi oh köpte mascara :) , oh sen till IKEA, där ja hittade en jättesöt bädd-fåtölj som är röd, perfekt till mitt rum ! :)) iih. så mamma oh pappa ska nog köpa den imorn (hoppas).
Sen åkte vi till farmor oh åt en massa god mat ^       . Oh nu har vi varit i stallet oxå så gladiator blänker inför imorn :) ponnyallsvenskan, sista omgången :) lycka till ? :)

aja, nu ska ja sova (a

godnatttPusss ;*

hhejsan :)

Nu sticker jag till stallet då :)
en massa myys med onyttig mat blire (y) men dumma huvudvärk går inte över :(
men aja :P

pusshhej oh ha alla en myysi freda kväll (y) !


/Sofia

myyskväll (y

Har precis kommit hem från skolan då ^ Vi fick sluta typ en halvtimma tidigar (Y) wiiih! Oh shiit va min hjärna va tömd efter SO provet xD oh din med där eyla va ? xd hahaha, eyla skulle svara på en fråga: varför behöver man ha kondition?
svar: För att öka sin lusta att...... hahahahha xD gud vad jag är trött nu xd haha.
aja, sitter hemma i min myysiga säng nu då. oh gissa vad ? min huvudvärk är tillbaka :( .. men ja ska till stallet oh allt iaf, tråkigt oh sitta hemma en fredagkväll när man kan ha kul i stallet ist ? :) hihi. oh om ngn från kbf läser det här, så ska ja ta med mig ngn film eller ? ;p men iaf, ja kommer nog inte till stallet förrän typ halv sex, måste få färdigt med lite skola oxå ,.. usch. men sen ska ja ha det skönt över resten av helgen (y)

men ah typ, ska packa snart oh en massa. oh snälla ni som läser bloggen, skriv om ni tkr ja ska ändra på ngt! ja vill ha en massa med tips :D

kommer nog ingen bild idag heller ^. men ja tror ni överlever. thihi .
men nu ska ja snart åka oh köpa kuddar !

pusssHeEj !

/Sofia


n e j !

mitt liv har gått under .. fick reda på att vi ska åka bort ....


.... på LUCIASHOWEN :((((

så ja kommer missa hela showen :'( ja kommer inte kunna va med på ngnting :(


usch ! :'( ja har serriöst fel föräldrar ...

huvudvärk - kan det vara hösten ?

ja, där förstördes min plan för att åka till spökmöte ikväll .. skulle stuckit dit typ nu, men då *pang* kom huvudvärken -.- Så nu har ja bäddat in mig i sängen med täcke oh ett antal par kuddar för att njuta av en film , kanske twilight ? ;p haha , aja. men ja kommer till övernattningen oh allt imorn iaf :) hur ja än mår ;)

kraam

hellu!

Nu har jag lyckats ta mig igenom regrusket och hela vägen hem, yes! Gud vad jag både hatar och älskar kyla :o jag älskar den för att den är så myysig, men då när man är inomhus, oh ja hatar den för att den är så kall, stickande och isig .. så kyla är bara mysigt när man är inomhus inte utomhus x)
haha, aja

ska vara hemma nu ett tag först då, pappa fixar mat :) pannkakor :D mums !
ja måste plugga en massa, så snart kan jag bara prata om antiken och romartiden x] haha, nejdå.
men en massa som måste in tills imorn, men min deckare fick jag spara på till på måndag :D wihii, annelie gillar nog mig ^ haha!

men iaf, ska på spökmöte ikväll sen då också, myys på det (y) men mitt största problem att cykla hem själv sen har faktiskt löst sig, pappa lovade att komma om jag verkligen pluggade på en massa idag :D så det kör vi på (y) jag menar , vad som helst för att inte bli våldtagen. hahaha!

men nu ska ja inte slita ut er med mitt tråkiga liv längre ,
PussSHej !


HöstMorgon

Godmorron bloggen :)
Lika kallt oh blåsigt ida som igår .. usch. oh dt ska fortsätta hela helgen så dt är ingen vädertrevlig vecka kvar ... hoppas verkligen att jag inte har motvind till skolan för då skriker jag seriöst ! haha.
aja, skolan ska man snart till då, en masssa läslektioner .. sv, so, språk, en osv . oh ja har kommit på att vi har två inlämningsuppgifter + ett prov tills imorn ... inte bra . så blir typ vrålplugga ikväll :( kul liv (y) men dt är nog lugnt iaf ;)
sen alla kbfare så är det s p ö k m ö t e ikväll :) komkomkom, så får ni uppgifter på spökrundan av oss :) kulkul!

men nu måste ja cykla till skolan,
hÖstKrAm !

/Sofia

H Ö S T

Nu är det vekligen höst; det blåser, regnar, fryser och är kallt. På med vinterjackorna !
Jag ska snart ut och trotsa blåsten då, får väl se om jag lyckas att cykla till stallet eller inte -.- K A L L T , så stavas dagens ord. usch! men samtidigt så betyder det att det snart är vinter = luciashow, födelsedag, jul & Nyår! Wiiiiie! gud var jag längtar till allt sånt. Det är så mysigt med vinter ändå. (När man är inomhus då) x) utomhus är det k a l l t ..
men iaf, har precis varit i stallet då oh ridit Astor ;) gick väl sådär, han kan inte så mkt än ;p , åkte förbi en snabbis med anna till farmor oxå oh fick pannkakor :D M U M S . men bullar han jag inte med :( var tvungen att få lite pluggtid oxå innan nästa ridning :) Ska rida Rhona då, helt ok . men kan inte tina förstå att jag vill ha daisy snart ! :) allt skiter sig med dance .. inget fel på henne då ... men jag kan inte ... det går bara inte, det började bra men sen blir dt ba sämre oh sämre .. :( usch. oh ja har kommit på en sak, jag saknar hoppningen ngt extremt ! ge mig ponnyallsvenskan, klubbhopningar, höga hinder, vattenmattor, plank, grindar, allt! åh , saknar är dagens andra ord ;) haha! aja, nu ska ja sluta klaga på mitt liv x))

PuuuusSen !

heejsann bloggen

Nu har jag pluggat på matten tills imorn, duschat, chillat oh ska snart kolla på lite tv ;)
hihi, härlig kväll, dock lite för mkt plugg ._.
Oh ja e hur trött som helst , kan typ inte sova på nätterna.. ja drömmer mardrömmar och blir för varm/kall hela tiden :( usch! så måste typ gå till sängen en kvart innan ja ska sova, bara för att bädda till sängen som ser ut som typ ett krigsfält ellr något x) hihi, stackars mig :(

Aja, dags oh bädda !

Godnatt pussen ;*


/Sofia

diss på blogg.se

Jag dissar blogg.se för dagen bara, det tog två år för mig att trycka på någonting, alltså allt laddade typ sönder :O
så dt blev tyvärr inget inlägg om min dag igår. Men idag kommer en liten sammanfattning ist ;)
Först så var det skola som vanligt då, sen -som varje måndag- måste jag skynda mig jättemycket för att hinna till min ledning -.- men hann gjorde jag iaf och fick stå och leda knattebarn i en timma och 45 minuter ._. väldigt tråkigt x) men nu har ja råd med min göteborgresa :D wiiiiie!
oh gud vad jag längtar till julafton nu :o jag gick runt oh sjöng julsånger hela kvällen, hahah!
Åh sen idag då gick man igenom skolan långsamt... hände lite grejer oxå... men ja tror ja lever ...
ska till konfan snart då oxå, gud vad jag inte orkar med konfan idag :( just nu vill ja bara vara hemma, titta på twilight oh varför inte gråta lite bara för att oxå ? .. jag vet, ja låter som ett psykfall ibland xD haha !
jah e nt så lost som ja verkar , bara ibland.. hihiih.

Aja, nu ska ja åka då,
Puss heiii,
/Sofia

söndag kväll ..

Nu är det söndag kväll igen då. Jag hatar söndagskvällar, man måste lix göra färdigt allt; läxor, städa, fixa .. åhh, ja e så trött oxå! ge mig styrka lr ngt ;o haha.
Aja, stall idag hela dan då, stallvärd/årselev i tre timmar ._. Sen skulle man sätta sig på heeesten oxå .. Oh som ja trodde, så gick det skit... Och plus allt det så kommer ingen och möter mig när ja cyklar hem så ja blir typ våldtagen ;o okej, inte precis, men iaf. Ja typ grät nästan xd oh nu har ja typ ont i hela kroppen av typ överanstängning för att ja cyklade fortfortfort hem oh typ hade mjölksyra i hela kroppen... U S C H !
Skolan börjar imorn då också, temaStaden, svenska, matte, so , allt måste bli bra och jag typ orkar bara inte!
Men aja, nu ska jag sluta klaga xD hahah!
Ska snart bada med skum och en massa mys och kolla på Twilight i sängen innan jag somnar! M U M S !

Puss & Godnatt !
ps. inga bilder på ett tag.. men det kommer så fort jag orkar ställa mig framför spegeln och ta lite kort, hihi!
ds.

Hemma

Nu har ja äntligen kommit hem ifrån en lång och seg gudtjänst... ÄNTLIGEN! Gud hit och gud dit, ska jag vara ärlig så bryr jag mig faktiskt inte. Jag tror inte på gud. *Punkt* Men iaf, det e kul att konfimera sig på annat sätt iaf ;)
hihi.
Ska snart till stallet då och stallvärda lite, rida sen också  :) Det kommer inte gå bra så jag har egentligen inte så mycket att se fram emot men rida för att rida lix? (: Och jag är jättejätte sugen på att rida Milan! Ååh snälla låt mig xd hihih xp
Aja, iaf snart sticker jag då oh ha ddt bra !



puss oh kram skumbanan ;*

Godmorgon!

Japp, nu har jag vaknat upp då, från en mardröm .. Jag var på Gasten med Emmy, Eyla, Bella oh typ någon mer. hahahaha! Jag vaknade typ helt kallsvettig! höhö, ahja, sitter vid teven nu då och kollar på tråkiga barnprogram. Haha!
Ska snart till Gudstjänsten egentligen, men varken Lovisa eller jag orkar nog. Så vi blir nog hemma iaf :)
Men hallå! Någon som vet om vi på två systrars ska gå på tio gudstjänster under hela konfirmationen lix, eller om man ska göra alla dem innan typ nyår? Snälla, om ni vet, kommentera då! :)

Nu ska ja snart gå och äta frukost :)
Kramkram

ja vet ... dålig uppdatering .

Ja, ja vet.. ja suger på att blogga, ren fakta .. Men nu har ja faktiskt en ursäkt ! Dum som ja e så glömmer ja mitt lösenord -.- haha , så ja har nt kunnat komma in på min blogg på typ en vecka -.- höhö x)

men iaf, veckan har varit .. lugn :) hihi, men nu ikväll är helgen igång igen , :P har varit duktig oh fixat mat ikväll, förrätt och efterrätt ! :L hhaaha, duktiga jag :D

Men ah, imorn blir dt gudstjänst grej vid halv tio, kort morgon -.- och sen stall :) emmy där på kvällen oxå :)

hihi, aja, hhejdå :*

sjuuk

Tjingeliing :)
Idag var dt skola då, men ja gick bara halvdag .. blev typ sjuk under dan så ja åkte hem vid typ ett ;)
skönt :P
så har typ chillat resten av dan men nu har ja dåligt samvete , ja kommer ju bli tjock av att bara sitta .. :/
uuh !
ja vill börja på gym ;o
aja , iaf , e dt ngn som vet hur weebly.com fungerar? ja försöker lära mig dt men dt går inge bra .. så kan någon säg till då för ja vill lära mig :D
hade franska prov idag då oxå oh nutidskryss :) höhö , ja suuuger på nutidskryss x) dt enda ja kunde var typ att marlena örhman (stavning) sjunger opera oh att edward Cullen är en vampyr xd haha ! aja, tack oh lov för att dt inte går på betyget xD

men måste kila nu, pluuggkväll igen .. :I seegt , önska mig lycka tilll ;p

kram.

hemma !

Nu är man hemma från Göteborg då :) dt var den roligaste helgen på länge :D bildbomb kommer nog senare ;)
Men iaf, skola idag då , men mår inte så bra just nu .. kom hem sent inatt oh ja e supertrött .. :(
så dt blir nog inget stall idag :( .. har inte varit där på fyra dagar .. oh kommer inte kunna hinna dit imorn heller.. ååh !
men på onsdag kommer ja :P då ska ja rida ;D hihi.
men måste kila nu , pluggpluggplugg . har hur mkt som helst i skolan nu. usch !

aja, kan nt skjuta upp det längre , hhejdå bloggen :)

wiie !

Göteborg här kommer lillen&plutten ! wiiiie ;D

finns på mobilen (mp) :D





krAm

RSS 2.0